martes, 26 de abril de 2011

Somiari: II Jornades d’Àlbum il·lustrat

Els propers dies 4, 5, i 6 de maig se celebrarà la segona edició de Somiari: II Jornades d’Àlbum il·lustrat dedicades a debatre noves propostes i experiències generades per diferents agents al voltant d’aquest gènere, patrimoni de la literatura infantil, juvenil i d’adults.
Aquest any també volen tornar a propiciar un espai de debat creatiu, dinàmic i participatiu que ens portarà un cop més a explorar nous camins d’interpretació que esdevinguin un referent per a les àrees infantils de les biblioteques i els professionals que hi estan implicats.
Les jornades de Somiari giraran a l’entorn de:
- L’intercanvi de continguts sòlids, pràctiques i idees de la mà de reconeguts especialistes de diferents disciplines i professionals de trinxera que treballen amb plantejaments innovadors, explorant les possibilitats que ofereix l’àlbum il·lustrat en el treball de promoció lectora, d’oferta d’un segell editorial, de procés artístic, etc.
- Un laboratori d’experimentació amb accions pràctiques compartides amb el públic assistent, oferint espais més informals d’interacció. La diversitat d’usuaris a qui s’adrecen les jornades i l’ampli ventall de professionals que les imparteixen generarà intercanvis de visions, col·laboracions i noves respostes.
En el marc de les jornades es farà lliurament del Premi Carme Romaní que atorga el grup de treball de biblioteca infantils Jim Botó del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.
Podeu consultar el programa detallat de les jornades, materials i un breu currículum de les persones que les exposaran.
La inscripció és gratuïta i es podrà fer del 14 d’abril fins al 30 d’abril. L’aforament és limitat.
Tota la informació de Somiari: II Jornades d’Àlbum il·lustrat dins del bloc  http://somiari.wordpress.com/.
Entre els convidats d'aquesta edició estan: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario