miércoles, 6 de abril de 2011

42a Fira del Llibre de València

Un any més, el Gremi de Llibrers de València posa en marxa la Fira del Llibre als Jardins de Vivers. Des de demà fins al día 17 d'arbil, llibreries, institucions i mitjans de comunicació exposen als seus estands les últimes novetats editorials. Durant els onze dies que la Fira està oberta al públic, en un horari d’11 a 14h. i de 17 a 21h., els escriptors signen exemplars dels seus llibres i s’organitzen presentacions, lectures poètiques, exposicions, conferències i taules rodones sobre temes diversos relacionats amb la literatura. La Fira ofereix nombroses activitats específiques per a xiquets i joves, com contacontes, tallers i teatre, a més d’una Biblioteca infantil amb més de 350 títols a disposició dels lectors més joves.
En aquesta 42 edició, la Fira del Llibre de València continua sent una cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la lectura, els llibres i en la cultura en general.

Activitats escolars. Com en altres edicions es facilitarà, als centres que ho sol·liciten, la possibilitat de participar en les activitats d'animació a la lectura programades per a grups escolars d'educació infantil, primària i secundària, que es realitzaran en diferents espais situats en els Jardins de Vivers, durant els dies de la Fira al matí, en horari de 10:30 a 14 hores.

Les activitats per a Centres Educatius han de concertar-se prèviament amb l'organització.

Ací i a la web de la Fira podeu consultar el programa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario