lunes, 4 de abril de 2011

Món Llibre 2011 - 9 i 10 d'abril

Un altra any més, Barcelona celebra la gran festa de la literatura per a xiquets i xiquetes, Món Llibre. Serà el proper cap de setmana: els dies 9 i 10 d’abril. Es tracta d'un festival de literatura amb entrada lliure, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys.
Entre els molts escriptors, il·lustradors i artistes convidats enguany, Món Llibre rebrà l’il·lustrador japonès Taro Gomi, el cantant Joan Garriga de la Troba Kungfú, la ballarina i performer Sonia Gomez i el grup de teatre físic Los Corderos. Tots ells mostraran la seua manera d’apropar-se als llibres.
En aquesta edició se sumen més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil de la ciutat, però també les biblioteques barcelonines a través del seu Consorci, els espais del CCCB i el MACBA, que obren les seves portes per a l’ocasió, així com les dues llibreries (Laie i La Central) d’aquests dos centres culturals.
A poc a poc Món Llibre ha anat esdevenint una gran festa necessària i esperada, de format singular, que acostuma reunir en un cap de setmana més de 12.000 persones.
Món Llibre aposta per potenciar i innovar en les activitats dirigides als infants, sempre vinculades d’una manera o una altra al llibre o la literatura. En el seu marc es presenten projectes, espectacles, xerrades o accions que proposen una nova manera de “llegir” el món.

Hi ha un espai per als nadons “Nascuts per llegir” i un altre d’exclusiu per als més grans de 9 anys.
Porta un llibre i el podràs canviar al Mercat d’Intercanvi de Món Llibre.

Entre algunes activitats, Combel proposa dues:
9 d’abril
Podeu descarregar el programa complet ací.

Món Llibre 2010 from Barcelona Cultura on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario