jueves, 17 de febrero de 2011

Les princeses també es tiren pets

Les princeses també es tiren pets
Bromera edicions, 2010

(Si voleu llegir i veure les primeres pàgines del llibre feu clic en la imatge en valencià)

(castellà)
Algar editorial, 2010
Ilan Brenman
Ionit Zilberman

A l’escola de la Laura corre el rumor de que les princeses es tirent pets, però ella diu que és impossible, que cap princesa del món no es tira pets. La Laura haurà de canviar d’opinió quan el seu pare li llegeix un llibre especial sobre els secrets de les princeises, els que mais s'han explicats als contes.

Una història divertida i diferent sobre princeses que trenca en l'esteriotip clàssic de les típiques princeses dels llibres clàssics, de les històries de tota la vida.

Aquest text també és una bona eina per fomentar la lectura d'altres llibres, dels clàssics i veure'ls d'una altra manera.

Les il·lustracions de Ionit Zilberman li donen també un toc divertit al llibre, tal i com és la història.

Ilan Brenman és un contador d'històries israelí però que viu a Sao Paulo des de ben xicotet. Psicòleg, mestres i doctor en Educació, enamorat de la literatura infantil i juvenil. Ilan ha publicat 18 llibres per a xiquets i joves, que s'inclogueren al catàleg de brasiler per a la Fira Internacional. Treballa com a escriptor, ponent, consultor, formador de professors i contador d'històries. Fa més de 16 anys que conta contes per tot Brasil, per xiquets i per adults. És un important teòric en l'art de la narració oral i ha format i capacitat a molts educadors als seus cursos i conferències.


No hay comentarios:

Publicar un comentario