martes, 22 de febrero de 2011

El bagul dels monstres / El baúl de los monstruos

Bromera en valencià i Algar en castellà i en anglés, ens ofereix una col·lecció terroríficament divertida. Els protagonistes són monstres o criatures de l’imaginari infantil relacionats amb la por presentats amb molt d’humor i fantasia. Una col·lecció, a tot color i amb textos d’Enric Lluch, per a perdre la por amb una lectura ben entretinguda.

Les il·lustracions d'esta col·leció són increiblement fosques i divertides i estan realitzades per diferents artistes de la il·lustració.

Qué, s'animeu a descobrir està misteriosa col·lecció??? Jo vos la recomane, està molt bé de preu, que ara per ara està bé saber-ho i les històries d'Enric Lluch sempre mereixen la pena.

Si feu clic en cada imatge podreu llegir un fragment de cada llibre i si clicleu en la imatge de la capsa podreu accedir a la web de la col·lecció, on podreu jugar i decarregar-vos accessoris multimedia.

También podemos encontrar esta colección en gallego en Baía Edicións y en Erein en euskera.

Triar un bon zombi servidor és més difícil del que sembla. Això és el que pensa el bruixot quan comprova com de desmanotat és el zombi que li ha tocat.

El monstre de l’armari s’ha fet major i ha arribat l’hora de trobar un bon armari per a viure-hi sol. El buscarà amb tanta fortuna que, gràcies a la sort, anirà a parar a un lloc ple del seu menjar preferit.

Il.: Mercé López
Ossets vol ser futbolista com les persones de carn. La seua família, alarmada, ha tractat de fer-li veure que per a un esquelet no és possible. Però així i tot, per què no intentar-ho?

L’ofici d’home del sac ja no és el que era. Ni l’aspecte descurat ni la cara de roín són prou per a fer por als xiquets més revoltosos. I damunt estan massa prims per a menjar-se’ls!

La notícia del possible tancament del museu ha alçat un bon rebombori entre els seus ocupants. Amb l’ajuda del lleó dissecat, la mòmia ha decidit tornar a Egipte. Però, algú li podrà indicar per on ha d’anar-hi?

Il.: Pere Mejan

Ja fa dies que Fermí no veu la lluna plena per culpa dels núvols i de la pluja. Sense la lluna no pot fer un udol digne d’un llop de primera divisió. Quan ho aconseguisca, ja serà massa tard...

Il.: Rodrigo Luján

El comte de la Mantellina necessita un fantasma que vigile el seu castell i tinga a ratlla el seu fill trencatot. El candidat perfecte resultarà ser un inquilí d’allò més llépol i renegador.

Il.: Fernando Falcone
El vampir Ladislau té un problema: els seus claus no estan afilats i així ni fa por ni pot mossegar colls suculents. I és que la vida de vampir també pot ser molt dura!

Il.: Óscar T. Pérez
La bruixa Marruixa no para de ficar-se en embolics. L’últim ha sigut en la casa de xocolate de Hansel i Gretel, on ha demanat el trasllat. Què farà la bruixa Manaire quan sàpia que ha deixat el conte de cap per avall?
Il.: Cecilia Varela

Traslladar-se a una nova cova pot ser un problema si l’ogre Menja-xiquets no troba nous menuts a qui devorar... Però potser un canvi de dieta ho pot resoldre tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario