martes, 7 de diciembre de 2010

Llibreria Cuchufleta

Acabe de descobrir que el mes passat es va obrir una nova llibreria especialitzada en infantil i juvenil en València i porta un nom molt divertit, llibreria Cuchufleta.
La Llibreria Cuchufleta es trova en el popular barri de Russafa de la ciutat de València en el carrer Salvador Abril, 21 baix.
La llibreria està dividida en 4 espais. Només entrar trovem la llibreria propiament dita, en els llibres, joguets i altres productes per què gaudeixen els xiquets i xiquetes de totes les edats.
Després està la sala d'activitats. La sala d'activitats també coneguda com la caseta del Ratolí Perez, és un lloc on es fan tallers, contacontes, teatre, presentacions de llibres i d'altres tipus.
Pintor Salvador Abril, 21 bajo izqda.Valencia, Spain, 46005

Recomane la web i la pàgina de facebook, on es pot veure l'agenda, les recomanacions de lectura que fan i algunes seccions interesants com pot ser "buscar un llibre per a un xiquet que no li agrada llegir".
Els desitge la major sort del món en este projecte. Espere visitar este mes la llibreria i poder assistir alguna activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario