miércoles, 24 de marzo de 2010

Premi Hans Christian Andersen d'Il·lustració 2010L'escriptor britànic David Almond i la il•lustradora alemana Jutta Bauer han estat els guanyadors del Premi Hans Christian Andersen 2010, en les categories d'autor i il•lustrador, respectivament.

Aquest premi, atorgat cada dos anys pel IBBY (International Board on Books for Young People), és el més alt reconeixement internacional lliurat a un autor i a un il•lustrador de llibres per a xiquets i jovens. La ceremonia d'entrega tindrà lloc el proper 11 de setembre, durant el Congrés Internacional de IBBY, que aquest any se celebra en Santiago de Compostela entre els dies 8 i 12 de setembre d'aquest mateix any.

El escritor inglés David Almond y la ilustradora alemana Jutta Bauer han sido los ganadores del Premio Hans Christian Andersen 2010, en las categorías de autor e ilustrador, respectivamente.
Este premio, otorgado cada dos años por el IBBY (International Board on Books for Young People), es el más alto reconocimiento internacional otorgado a un autor y a un ilustrador de libros para niños y jóvenes. La ceremonia de entrega tendrá lugar el próximo 11 de septiembre, durante el Congreso Internacional de IBBY, que este año se celebrará en Santiago de Compostela entre los días 8 y 12 de septiembre de 2010.

En el premi Hans Christian Andersen d'Il•lustració el jurat ha reconegut a Jutta Bauer com una poderosa narradora que barretja la vida real i la llegenda en les seues il•lustracions i ha valorat la seua aproximació filosòfica, originalitat, creativitat i la seua capacitat per establir una certa comunicació amb els joves lectors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario