jueves, 17 de noviembre de 2011

El Vampir i El arte de volar, premiats per la Generalitat. I a la Llibreria La Costera de Xàtiva, per la seua tasca.

Premis als llibres millor editats i a la labor dels llibreters en la Comunitat Valenciana 2010-2011


Llibre Millor Il·lustrat
El vampir
Enric Lluch
 El vampir Ladislau té un problema: els seus claus no estan afilats i així ni fa por ni pot mossegar colls suculents. I és que la vida de vampir també pot ser molt dura!


 Millor Llibre Valencià de 2010-2011.
El arte de volar 
Antonio Altarriba/ Kim

El 4 de mayo de 2001 el padre de Antonio Altarriba se suicidó. De esa manera ponía fin a una vida marcada por el fracaso y la frustración. Al igual que otros muchos hombre y mujeres del pasado siglo intentó construir un mundo más justo y la Historia le dio la espalda, quiso volar con las alas de la ilusión y acabó estrellándose. De su mano recorremos las penurias de la España de principios de siglo, la guerra civil, el exilio, los campos de concentración, la resistencia contra los alemanes, el mercado negro, el desarrollismo, la llegada de la democracia... Con este material Antonio Altarriba elabora un guión desgarrador en el que, como no podía ser de otra manra, se halla profundamente implicado. Kim se encarga de ponerlo en imágenes con el mejor de sus estilos. Juntos construyen una historia vibrante en la que padecimientos y atrocidades no impiden que el amor y el humor ocupen un lugar importante. Estamos ante un gran fresco de la Historia de España pero también ante un despiadado retrato de la codicia humana destinado a convertirse en referencia clave de nuestra historieta.

Premi a la labor dels llibreters en la Comunitat Valenciana»: Llibreria La Costera

Una llibreria amb una agenda cultural apretada i interesant: presentacions, tallers per xiquets, música... A més, també poden lluir de blog, web i facebook, on a banda d'anar informant de la seua agenda, ens recomanen llibres. Aquesta llibreria és més que un punt on comprar llibres, és un centre cultural, un punt de trobada on la gent comparteix moments. Com ha de ser una llibreria, clar que sí!
Presentació Això ho pague jo de Xavi Castillo

Hui, dia 18 de novembre, Feliu Ventura presenta el seu disc, i fa uns dies estigueren allí, en aquest raconet de Xàtiva, Obrintpas.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario