martes, 23 de noviembre de 2010

Melodía en la ciudad

Melodía en la ciudad
Benjamin Lacombe

L’Alejandro viu en una ciutat trista i, com la gran majoria del seus habitants, està destinat a treballar a les fàbriques quan sigui gran. Però un bon dia la caravana d’un circ gitano arriba i l’Alejandro escoltarà per primera vegada les alegres melodies i veurà els balls i les actuacions del circ. Entre els membres de la companyia hi ha l’Elena, una nena de la seva edat, de la qual s’enamora a primera vista. Junt amb els músics del circ, el nen descobrirà que té un talent innat per tocar la guitarra i, després d’un primer refús, la seva família acabarà sentint-se finalment orgullosa d’ell gràcies als seus èxits.



Els treballs de Benjamin Lacombe he de reconèixer, així com els de Rebecca Dautremer, m'apasionen. Són una vertadera meravella dins dels àlbums il·lustrats.
Edelvives sap el que es fa i aposta per estes joies de la il·lsutració i ara que arriba Nadal no saps que fer: El diario secreto de Pulgarcito, Cuentos silenciosos i esta altra història que et commou.
Àlbums per compartir, per regalar, per disfrutar...

A més he de agrair a esta editorial que publique alguns d'estos àlbums en un format més xicotet, així com més econòmic. Ja ho va fer en l'àlbum de Princesas i ara ho fa en altres com Cyrano.

No hay comentarios:

Publicar un comentario