lunes, 15 de noviembre de 2010

Exposició Interactiva: Art i Àlbums Il·lustrats

Instrucciones para ver un àlbum ilustrado:
Desde la primera hasta la última me sentí muy identificada, pero sobretodo cuando leí la última:
Después de todo lo dicho, solo añadiremos que los álbumes ilustrados tienen carácter adictivo. Como empiecen a gustarte, no pararás. (El que avisa no es traidor)

Esta es una parte pequeña de la exposición que forma parte del III Saló de l'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat d'Alacant. Esta muestra interactiva se puede visitar hasta el 23 de gener de 2011 en el Centro Cultural Las Cigarreras de Alicante.
Acoge diferentes propuestas:
Primera part. L'àlbum il·lustrat i la pintura.
Segona part. L'àlbum il·lustrat i altres llenguatges artístics.
Tercera part. La gràcia de la repetició.
Quarta part. Homenatges, referències i altres jocs.

Aquí os dejo algunas imágenes, pero os la recomiendo totalmente a parte de que puede ser muy divertida visitarla con los más pequeños, también es divertido para todo el público.

Las siete diferencias:










A part d'esta exposició, es poden participar en altres activitats:
  • Una Mostra Editorial, que permeta el contacte directe amb els materials de referència de l'Exposició Interactiva i les Jornades Internacionals.
  • El programa Alacant Il·lustra, que pretén diversificar l'oferta ja per si rica d'aquest Saló, i presentar al ciutadà una sèrie de propostes culturals, d'oci i educatives amb la referència general del món de la il·lustració i els llibres.
A banda de les Jornades celebrades del 11 al 13 de novembre, que tingueren a Roberto Innocenti com un dels protagonistes, però aixó ho deixaré per una altra entrada al bloc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario