martes, 9 de noviembre de 2010

I Jornadas Nacionales de Poesía Infantil y Juvenil: Cocentaina; 12, 13 y 14 Noviembre 2010

La Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina junt al Ministeri de Cultura i la seua Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques, la Universitat d'Alacant i el CEFIRE d'Alcoi organitzen:


Quin goig poder anunciar-ho! Les jornades es celebren a Cocentaina (Alacant) el dies 12, 13 i 14 de novembre al Centre cultural "El Teular" i ja està oberta la matriculació. Ho podeu fer de dues maneres:

-Per a professors, per mig del CEFIRE d'Alcoi. Es gratuït. La assistència es certificarà com a 20 hores lectives per tal que us serveixca per al currículum professional.

-Per a estudiants, bibliotecàris, escriptors, pares, editors, llibreters, etc..., per mig de la Universitat d'Alacant. En aquest cas cal pagar un abonament de 30 euros per tal de certificar l'assistència, bé com a 20 hores lectives, bé com a dos crèdits universitaris.

El plantell de ponents és impressionat: Juan Carlos Mestre, Miquel Desclot, Pedro Mañas Mariano Coronas, José Rovira Collado, Pilar Pomares, Pedro Villar, Anna Ballester, Glòria Bordons, Vicent Camps i M. Dolores Insa; a més, participació i col·laboració de les editorials Pintar-Pintar, Factoría K de Libros, Tàndem, Bromera...

No hay comentarios:

Publicar un comentario