lunes, 22 de noviembre de 2010

Exposició sobre Joanot Martorell i els grans literats del segle XV

No puc deixar de comentar en el meu bloc un dels esdeveniments més importants en este any dedicat al gran literat Joanot Martorell. I és que el divendres és va inaugurar una exposició molt interesant al Monestir de Sant Miquel dels Reis, a València, que porta per títol Joanot Martorell i els literats valencians del segle XV, organitzada per la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu amb la col·laboració de la Fundación Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

La mostra, que forma part dels actes commemoratius de l'Any Joanot Martorell, ofereix una ocasió única de poder veure junts tots els exemplars existents al món de l'edició de 1490 del Tirant lo Blanc, és a dir, els actualment localitzats en la Hispanic Society (Nova York), British Library (Londres), Universitat de València.

El il·lustrador valencià, Manuel Boix, sempre molt relacionat amb el Tirant, ha sigut l'autor del cartell oficial, una vertadera obra d'art.
L'exposició es podrà verue en la Sala Capitular del monestir (Avinguda de la Constitució , 284) fins el pròxim 19 de gener de 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario