jueves, 10 de febrero de 2011

Dia Internacional de Llibre Infantil 2011


El día 2 d'abril es celebra en tot el món DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL per commemorar el naixement de Hans Christian Andersen. L'OEPLI, junt amb les seues quatre seccions –Consejo General del Libro Infantil y Juvenil, Consell Catalá del LLiber Infantil i Juvenil, Asociación Galega do Libro Infantil e Xuvenil y Galtzagorri Elkartea–, com tots els anys, volen celebrar eixe dia amb el major nombre possible de poblacions de l'Estat espanyol i, per això, es volen dirigir a totes les biblioteques, llibreries i centres d'ensenyament convidats a:
  • Difondre entre els xiqeuts i xiquetes de la vostra població el manifest per la lectura de l'escriptora Aino Pervik i el cartells de Jüri Mideberg que aquest any ha preparat la secció d'Estonia de IBBY i que qui ho desitge se li opt enviar en el mes de març. Al revers d'aquest cartells apareixeran relacionats els noms de totes les biblioteques, llibreries i centres d'ensenyament que vulguen participar en aquesta celebració.

  • Organitzar una activitat de contacontes, concursos, encontres amb autors, etc. que la biblioteca/llibreria/centre d'ensenyament considere oportú per celebrar l'aniversari d'Andersen.
Como aquest any el dia 2 d'abril és dissabte, es pretén que en tots els països del món el manifest es llija a les 12,00 h o a les 18,00 h del dia 1 ó el 2 d'abril, segons convinga a l'entitat. Es demana que s'envie a l'OEPLI una breu ressenya i una fotografia de les activitats que es realitzen durant la celebració.

Les biblioteques i llibreries que es comprometen a celebrar aquest dia hauran de posar-se en contacte amb els mitjans de comunicació de la seua població per tal d'informar de les activitats. L'OEPLI i les seues seccions territorials remitiran també la informació a la premsa, televisió i ràdios nacionals amb els noms i poblacions de les entitats participants.

Si voleu sumar-vos a aquesta celebració, heu de comunicar-ho abans del dia 15 de febrer, per correu postal o electrònic, enviant el butlletí d'adhesió degudament complimentat a OEPLI, carrer Santiago Rusiñol, 8 (Madrid 28040) o bé a oepli@oepli.org.
Butlletí i més informació a la pàgina de la CEGAL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario