miércoles, 7 de abril de 2010

41a Fira del Llibre de València, del 20 d'abril al 2 de maig als Jardins de Vivers

Cartell Fira de València 2010
Il·lustradora: Raquel Catalina

Un any més, el Gremi de Llibrers de València posa en marxa la Fira del Llibre als Jardins de Vivers: del 20 d’abril al 2 de maig llibreries, institucions i mitjans de comunicació exposen als seus stands les últimes novetats editorials. Durant els tretze dies que la Fira està oberta al públic, en un horari d’11 a 14 h. i de 17 a 21 h., els escriptors signen exemplars dels seus llibres i s’organitzen presentacions, lectures poètiques, exposicions, conferències i taules rodones sobre temes diversos relacionats amb la literatura. La Fira ofereix nombroses activitats específiques per a xiquets i joves, com contacontes, tallers i teatre, a més d’una Biblioteca infantil amb més de 350 títols a disposició dels lectors més joves.

En aquesta 41 edició, la Fira del Llibre de València continua sent una cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la lectura, els llibres i en la cultura en general.

Un año más, el Gremi de Llibrers de València pone en marcha la Fira del Llibre en los Jardines de Viveros: del 20 de abril al 2 de mayo librerías, instituciones y medios de comunicación exponen en sus stands las últimas novedades editoriales. Durante los trece días que la Fira permanece abierta al público, con un horario de 11 a 14 h. y de 17 a 21 h., los escritores firman ejemplares de sus libros y se organizan presentaciones, lecturas poéticas, exposiciones, conferencias y mesas redondas sobre temas diversos relacionados con la literatura. La Fira cuenta con actividades específicas para niños y jóvenes, como cuentacuentos, talleres y teatro, además de una Biblioteca infantil con más de 350 títulos a disposición de los lectores más jóvenes.

En su 41 edición, la Fira del Llibre sigue siendo una cita imprescindible para cualquier persona interesada en la lectura, los libros y en la cultura en general.

1 comentario: