viernes, 21 de diciembre de 2012

Un país de llibre

"Un país de llibre" és un espai televisiu que vol acostar als espectadors els llibres valencians i en valencià: consta de 13 capítols de 20 minuts que s'emetran de novembre a març.
Cada capítol està protagonitzat per un autor que presenta el seu llibre través d'una conversa itinerant amb el presentador del programa, Eugeni Alemany. Podem conèixer tots els detalls del llibre, però també moltes coses sobre els autors: furguem en la seua biblioteca, descobrim la seua rutina de treball, les seues manies, els seus autors fetitxes o, per exemple, aquells  llibres que se li entravessen i mai han pogut acabar.
Hi han molt més llibres al programa, és clar: visitem llibreries valencianes, i els llibrers ens fan les seues recomanacions personals; tenim llibres per llegir al metro, o abans d'anar a dormir; alguns llibres s'alliberen de les nostres mans i poden anar a qualsevol lloc, esperant que algú se'ls trobe...

Si voleu seguir el programa, visiteu aquesta web els dijous; també podeu vore'l a la tele, en els horaris que trobareu a:


En l'últim capítol teniu de tot, però àlbums il·lustrats el que més.
Aitana Carrasco amb el llibre de Lluny (Bromera), escrit per Pablo Albo i il·lustrat per ella.
La llibreria Leolo amb una sorpresa que li preparen a Aitana.

I moltes recomanacions de llibres:
I la professora i investigadora Gemma Lluch ens recomana llibres imprescindibles: les Rondalles d'Enric Valor i l'adaptació de Tirant lo Blanc, molt ben editada per Bromera, amb unes il·lustraciones meravelloses.





3 comentarios:

  1. Sembla un programa molt interessant, el seguirem.
    Bones Festes!!!
    Besets nadalencs

    ResponderEliminar
  2. Adelaida,
    quan està a punt de finalitzar l'any 2012 aprofito per desitjar-te que totes les teves il·lusions es facin realitat en el 2013.
    Bon Any Nou!!!

    ResponderEliminar
  3. Feliç any Carme!! Els mateixos bons desitjos per a tu! Que continuem trobant-se a la xarxa també.
    Besets,
    Ade

    ResponderEliminar