martes, 13 de julio de 2010

Diploma Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves

Un curs de postgrau que val la pena fer i ara més que és semipresencial.
Una llista important de professors que ens apropen a un món ple d'oportunitats per als xiquets i per als mediadors. Al capdavant tenim a Gemma Lluch, una gran professora, assagista i narradora. Es un plaer escoltar-la perquè disfruta del que ens explica.
Us anime a que féu este curs de postgrau que a més compta amb 5 beques de la Generalitat que es donaran a bibliotecaris.

Ací us deixe l'enllaç:
www.uv.es/lluchg/cat/LlibPers.wiki
www.adeit.uv.es/postgrado/10312150

4 comentarios:

  1. Hola, he arribat al teu blog a través d'una cerca sobre el Diploma. Estic plantejant-me fer-ho aquest any i m'agradaria parlar amb una persona que l'haja fet per a tindre opinió de primera mà. He sol·licitat informació a l'ADEIT però no m'han pogut donar més de la que hi ha a la web.

    Jo sóc llicenciat en Filologia Anglesa i he acabat el máster de Profesor de Secundaria de la mateixa especialitat. La meua idea seria, una volta estiguera treballant a un institut, fer un taller de lectura amb els alumnes. La meua pregunta és si el diploma està enfocat més cap als xiquets o també es tracta l'adolescència. I com són les avaluacions? Pel que vaig la teua experiència ha sigut molt satisfactòria.

    Moltes gràcies per la teua atenció.

    Jesús

    ResponderEliminar
  2. Hola Jesús,
    Per descomptat que et recomane que fages el curs. És el més complet que trobaràs per ací. Si veus el programa ho podràs comprovar. Té parts més dirigides a infantil i una altra a l'adolescència. Es treballa des de la part editorial dels llibres, les il·lustracions, la selecció de lectures per a infantil i juvenil. Jo vaig disfrutar molt fent el curs i sé de bona mà que després de tres edicions és molt millor. A més teniu l'oportunitat de que ara és semipresencial.
    T'assegure que n'he fet molts i és un dels millors.
    L'avaluació és un treball final en el que pense podries presentar la teua idea del taller de lectura amb els alumnes de secundaria, seria un bon projecte i una gran idea. I, per altra banda, m'agradaria conéixer com funciona i l'objectiu que tens.
    Anima't de segur que entre tots els professors t'aporten més idees al teu projecte, especialment Gemma Lluch.
    Jo aniré algun que altre dia per les classes, així que espere veure't per allí.
    Moltes gràcies a tu Jesús!
    Salutacions,
    Ade

    ResponderEliminar
  3. Hola, moltíssimes gràcies pels consells. T'assegure que m'has aclarat molt i ja estic més convençut. No sé si el missatge anterior et va apareixer mil voltes, no m'aclaria molt amb la forma de publicar-lo, jaja, espere no haver-te causat moltes molèsties. Tindré en compte la recomanació.

    Salutacions,
    Jesús

    ResponderEliminar
  4. Hola Jesús,
    Tranquil no va haver cap problema.
    Espere veure't pel curs i si tens qualsevol dubte, ací estaré.
    Salutacions,
    Ade

    ResponderEliminar