martes, 26 de octubre de 2010

Abracadabra, una llibreria d'infantil i juvenil amb gran idees


ABRACADABRA Llibres per a nens
c/Gral. Álvarez de Castro 5
08003 Barcelona
Tel/fax: 34 933101410


Vos convide a que visiteu Abracadabra. És una llibreria especilitzada que podeu trobar al barri Ciutat Vella de Barcelona. El seu eix principal i primordial són els llibres infantils i juvenils, a més són moltes les activitats que realitzen. Des d'un taller de llibres pop-up fins a festes d'aniversari al voltant d'un conte que el xiquet o xiqueta trie.

Recentment ha rebut el Premi Faristol otorgat pel ClijCAT: Premi POTA DE CABRA, per la gosadia de muntar un negoci especialitzat al cor de Ciutat Vella i per la importació de llibres infantils de referència.

L'agenda completa d'activitats la podeu trobar al blog de Mi libroteka, ja que la web de la llibreria està en construcció.

Os invito que visitéis Abracadabra. Es una libreria especializada que podéis encontrar en el barrio de Ciutat Vella de Barcelona. Su eje principal y primordial son los libros infantiles y juveniles, además son muchas las actividades que realizan. Desde un taller de libros pop-up hasta fiestas de cumpleaños que giran en torno a un cuento que el niño o niña elige previamente.
Recientemente ha recibido el Premio Faristol que otorga el ClijCAT: Premi POTA DE CABRA, por la osadia de montar un negocio especializado en el corazón de Ciutat Vella y por la importación de libros infantiles de referencia.

La agenda completa de actividades la podéis encontrar en el blog Mi libroteka, ya que la web de la librería està todavía en construcción.

No hay comentarios:

Publicar un comentario