martes, 13 de abril de 2010

Món llibre - 17 i 18 d'abril a BCN


Els dies 17 i 18 d’abril se celebra Món Llibre, un festival de literatura, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys que va néixer el 2005, en el marc de l’Any del Llibre i la Lectura i que, pel seu format i plantejament, és únic a Europa.

Des d’un inici, Món Llibre es va plantejar com un festival del llibre per a infants i joves que fugia del plantejament més comercial d’altres fires existents, tant nacionals com internacionals.

En aquesta edició s’hi sumen més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil de la ciutat, però també les biblioteques barcelonines a través del seu Consorci, els espais del CCCB i el MACBA, que obren les seves portes per a l’ocasió, com també les dues llibreries (Laie i La Central) d’aquests dos centres culturals.

A poc a poc Món Llibre ha anat esdevenint una gran festa necessària i esperada, de format singular, que sol reunir en un cap de setmana més de 12.000 persones.

Món Llibre aposta, també, per potenciar i innovar en les activitats dirigides als infants sempre vinculades d’una manera o una altra amb el llibre o la literatura. Són molts els artistes de diferents disciplines, molts d’ells exponents de la creació més contemporània, que durant el Festival presenten projectes, espectacles, xerrades o accions que proposen una nova manera de “llegir” el món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario